FRAKT OG LEVERING

Alle bestillinger som blir utført innen kl. 10.00 på hverdager, avsendes samme dag. Bestillingen din leveres med Posten i løpet av 2-5 virkedager etter ordrebekreftelsen.

Levering er tilgjengelig for bostedsadresse innenfor Norge. 

Dersom du har en pakke som ikke kan hentes vil du alltid motta en påminnelse. Sendes pakken tilbake til oss, vil vi i så tilføye et gebyr på 150 kr for å dekke kostnadene vi har hatt i sammenheng med forsendelsen som ikke ble hentet.

Postens klimanøytrale servicepakke: Fri frakt over 1000 kr. Handler du varer for under 1000 kr kommer en fraktkostnad på 149,- kr. Pakken henter du selv på ditt lokale hentested.

Postens hjemlevering: Hjemlevering kr 149,- Med Postens hjemlevering kan du få pakken hjem til deg på kvelden, mellom kl.17.00 og 21.00. Tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du kan endre leveringsdag når pakker er på vei til deg. Hvis du ikke er hjemme når pakken leveres, vil den bli levert til nærmeste postkontor/Post i Butikk.

Hente selv hos Blanc: Hent din pakke i vår butikk i Storgata 48 i Lillehammer uten ekstra kostnad. Dine varer kan hentes alle dager, utenom søndag. Se våre åpningstider. Alle varer som er kjøpt med «henting hos Blanc» må hentes fra butikken innen 2 uker etter kjøpet. Ellers vil varen bli returnert til lager og kjøpesummen refundert.